Tarom zboara in faliment: 70 milioane de dolari, pierderi

Compania TAROM ar putea ajunge in pragul falimentului din cauza situatiei financiare dramatice in care se afla. Potrivit unor surse avizate, TAROM a inregistrat, anul trecut, pierderi de circa 70 milioane de dolari.

1 afișare
Imaginea articolului Tarom zboara in faliment: 70 milioane de dolari, pierderi

Tarom zboara in faliment: 70 milioane de dolari, pierderi

Reprezentantii TAROM au refuzat sa ne dea detalii cu privire la rezultatele financiare ale companiei. „Datele privind bilantul financiar pe 2008 vor fi disponibile in perioada martie-aprilie 2009. Estimam ca vom inchide anul 2008 cu mici pierderi”, au raspuns reprezentantii companiei.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici