Tranzitia s-a terminat: FMI inchide biroul din Romania

FMI, "sperietoarea" guvernelor care s-au succedat in Romania dupa 1990, si-ar putea inchide biroul de la Bucuresti, in cadrul procesului de restructurare prin care institutia financiara internationala incearca sa-si restranga cheltuielile.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Tranzitia s-a terminat: FMI inchide biroul din Romania

Tranzitia s-a terminat: FMI inchide biroul din Romania

Surse din mediul financiar afirma ca Fondul va pastra birourile din Republica Moldova si Macedonia, unde inca sunt in derulare programe de tip stand-by, in timp ce evolutia economica a celorlalte tari din Europa Centrala si de Est urmeaza sa fie supravegheata prin biroul de la Varsovia.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici