Ultimul interviu al lui Johnny Răducanu: „Îmi place să fiu anonim în ziua de astăzi”

Trebuia să citească acest interviu, aşa era normal. Johnny era dezamăgit că în anumite„ziare de ţâţe şi chiloţi” au apărut vorbe pe care nu le-a rostit niciodată. I-am spus că voi scoate înregistrarea şi am să i-o trimit să o vadă şi să-şi dea acordul de publicare.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Ultimul interviu al lui Johnny Răducanu: „Îmi place să fiu anonim în ziua de astăzi”

Ultimul interviu al lui Johnny Răducanu: „Îmi place să fiu anonim în ziua de astăzi”

A părut surprins şi mi-a zis: "Domnule, aşa ceva se făcea înainte. Vino când vrei". Se întâmpla acum o săptămână, iar ieri a murit. Dialogul este neretuşat, curge lin, chiar dacă uneori se sare brusc dintr-un subiect în altul, deoarece lui Johnny nu-i place "cosmetica românească".

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici