Unde-i, Traiane, mapa Macovei?

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei avea renume de fost procuror comunist. Ea a avut însă grijă să-şi ascundă activitatea de dinainte de ’89, iar încercările Jurnalului Naţional de a oferi dovezi în acest sens s-au lovit de un zid de tăcere. Deşi am cerut acces la informaţii de interes public, am fost plimbaţi de la Ana la Caiafa şi nimeni nu a suflat o vorbă despre existenţa unei mape profesionale Monica Macovei.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Unde-i, Traiane, mapa Macovei?

Unde-i, Traiane, mapa Macovei?

Când Monica Macovei a fost numită ministru al Justiţiei, PNL şi PD formau încă Alianţa D.A., iar preşedintele Băsescu nu regreta desemnarea lui Tăriceanu ca premier. Ca atare, nici unul dintre actorii politici enumeraţi nu era preocupat de probitatea morală şi profesională a ministrului propus pentru portofoliul Justiţiei, un capitol important pentru integrarea europeană a României. Totuşi, neoficial circulau informaţii că Monica Macovei a fost procuror înainte de 1989 şi încă unul foarte dur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici