Vrei să te angajezi la Dacia, Google sau Microsoft? Mii de joburi scoase la concurs de aceste companii, mâine şi poimâine

Cele mai importante multinaţionale prezente pe piaţa din România scot la concurs peste 2.200 de locuri de muncă la târgul de cariera Anagajatori de Top, care se va desfăşura vineri şi sâmbată, în Bucureşti. Giganţi ca Google, Dacia, HP, BCR, Coca-Cola, Renault sau Microsoft oferă atât joburi pentru tinerii absolvenţi de facultate, căt şi internshipuri pentru studenţi.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Vrei să te angajezi la Dacia, Google sau Microsoft? Mii de joburi scoase la concurs de aceste companii, mâine şi poimâine

Vrei să te angajezi la Dacia, Google sau Microsoft? Mii de joburi scoase la concurs de aceste companii, maine si poimaine (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor, cele 90 de companii participante oferă 2.250 de joburi care se adresează atât tinerilor absolvenţi de facultate, cât şi studenţilor care vor să facă internshipuri într-o multinaţională.

Vizitatorii târgului vor putea, de asemenea, să participe la studii de caz, seminarii de carieră, workshopuri şi prezentări ale companiilor.
Citeşte mai multe despre tărgul de job-uri pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici