Cazul deceselor de la spitalul Pantelimon: Şefa Secţiei de Terapie Intensivă, audiată peste cinci ore

  • Şefa Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Pantelimon a fost audiată peste cinci ore.
  • Audierile au avut loc la Poliţia Capitalei.
  • Anchetatorii încearcă să afle dacă există vreo legătură între şefa ATI şi cadrele medicale arestate preventiv în cazul morţilor suspecte de la spitalul bucureştean.
Urmărește
224 afișări
Imaginea articolului Cazul deceselor de la spitalul Pantelimon: Şefa Secţiei de Terapie Intensivă, audiată peste cinci ore

Cazul deceselor de la spitalul Pantelimon: Şefa Secţiei de Terapie Intensivă, audiată peste cinci ore

Ancheta de la spitalul Pantelimon s-a extins prin audierile de marţi. Şefa secţiei de Terapie Intensivă a fost audiată peste cinci ore şi la final a plecat însoţită fiind de avocatul ei.

Anchetatorii au descoperit alte cinci cazuri de decese suspecte şi fac verificări pentru a afla dacă au legătură cu acuzaţiile deja formulate.

Săptămâna trecută, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă în cazul celor două doctoriţe şi a asistentei de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Capitală. Medicii sunt acuzaţi de omor calificat, după ce ar fi redus doza de noradrenalină unui pacient de la Terapie Intensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici