Video Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR asigură pacienţilor cele mai moderne tratamente pentru sănătatea inimii şi a vaselor mari

ADVERTORIAL

Urmărește
41 afișări

“Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR asigură pacienţilor cele mai moderne tratamente pentru sănătatea inimii şi a vaselor mari.

Cele mai multe intervenţii sunt realizate minim invaziv prin minitoracotomie şi chirurgie endoscopică, într-unul din cele mai bine dotate blocuri operatorii din România. În cazurile cu indicaţii în acest sens, se intervine prin proceduri endovasculare minim invazive, cu ajutorul celor două angiografe ultraperformante.

Spitalul Clinic SANADOR este singurul centru de excelenţă şi de training în chirurgia cardiovasculară minim invazivă din România acreditat internaţional.

Serviciile medicală de înaltă performanţă de la SANADOR sunt posibile datorită unor dotări de excepţie: intervenţiile chirurgicale se desfăşoară în primul bloc operator complet digitalizat din România, în vreme ce procedurile endovasculare se desfăşoară în singurul laborator de cateterism din România dotat cu două angiografe Philips Azurion 7 de ultimă generaţie.

Performanţa operatorie este susţinută de singura Secţie de Anestezie şi Terapie Intensivă pentru Chirurgia Cardiovasculară de categoria I din sistemul medical privat din România şi de Unitatea de Supraveghere şi Tratament Avansat al Pacienţilor Cardiaci Critici (USTACC).

Spitalul Clinic SANADOR este, totodată, şi singurul spital privat din România în care funcţionează nonstop un Compartiment de Primiri Urgenţe, cu 26 de linii de gardă, capabil să preia orice fel de urgenţă cardiovasculară, având linii de gardă dedicate pentru cardiologie, cardiologie intervenţională, chirurgie cardiovasculară, USTACC şi ATI cardiovascular.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici