Cine este ”Pacientul zero” al pandemiei coronavirus. O eroare uluitoare ar putea dezvălui misterul originii COVID-19

  • Occidentul nu mai crede în variantele oficiale vehiculate de China privind apariţia coronavirusului.
  • O femeie de 61 de ani, diagnosticată cu virusul teribil înainte ca Beijingul să admită existenţa lui.
  • Joe Biden le-a dat termen serviilor secrete americane să afle sursa virusului care a înnebunit lumea.
Urmărește
9803 afișări
Imaginea articolului Cine este ”Pacientul zero” al pandemiei coronavirus. O eroare uluitoare ar putea dezvălui misterul originii COVID-19

Adevărul s-ar putea afla dintr-o eroare

Pangoliul şi liliacul sunt două dintre explicaţiile pe care oficialii Chinei le tot dau legat de COVID-19, virusul plecat, se spune, dintr-o piaţă din Wuhan. Explicaţiile Beijingului nu mai sunt crezute de vestici. Recent, Facebook a anunţat că nu va mai şterge postările în care se susţine că virusul a fost produs de om, fiind scăpat din laborator. Căutările ”Pacientului zero” nu au dat rezutalte, iar China şi-a deschis cu greu porţile, pentru aflarea adevărului. Toate au sporit misterul.

Publicaţia engleză Daily Mail se întreabă dacă nu cumva „Pacientul Su” este ”Pacientul zero” al pandemiei. Şi analizează modul în care o femeie în vârstă de 61 de ani a fost diagnosticată cu virus cu trei săptămâni înainte ca asiaticii să admită a existenţa virusului.

O greşeală a unui oficial chinez de frunte ar fi putut dezvălui numele, adresa şi detaliile despre una dintre primele persoane suspectate de a fi infectate cu Covid-19 în Wuhan, cu trei săptămâni înainte ca autorităţile de la Beijing să susţină că au detectat cazul originar.

Eroarea uimitoare, dezvăluită într-o captură de ecran trimisă unui jurnal medical chinez, arată că femeia în vârstă de 61 de ani, cunoscută sub numele de „Pacient Su”, trăia la aproximativ o milă de unul dintre principalele laboratoare de cercetare a coronavirusului din oraş.

Articolul din Health Times a inclus o captură de ecran a celor două cazuri din noiembrie în baza de date a profesorului. Deşi detaliile personale au fost estompate, unele au fost vizibile, inclusiv numele spitalului şi districtul de origine.

Se arată că pacientul Su a fost tratat la spitalul Rongjun din Wuhan şi, având în vedere numărul clădirilor şi străzile, a trăit aproape sigur în comunitatea Kaile Guiyan de pe strada Zhuodaoquan, la aproximativ 600 de metri de centrul medical.

Atât spitalul, cât şi reşedinţa se află în districtul Hongshan, aproape de locul în care se desfăşurau o mare parte din cercetările legate de coronavirus legate de lilieci în mai multe laboratoare.

Această ultimă dezvoltare a cazului a apărut ca rezultat al unui interviu acordat unui jurnal medical chinez de către omul de ştiinţă însărcinat cu compilarea datelor oficiale ale ţării despre cazuri. Acesta a scăpat datele care ar putea elucida marele mister al lumii.

David Asher, fost investigator principal al Departamentului de Stat al SUA, a declarat că trei cercetători de la institut s-au îmbolnăvit de o afecţiune respiratorie misterioasă în noiembrie 2019.

Săptămâna trecută, Wall Street Journal a raportat că aceşti cercetători au ajuns în spital, deşi China a negat afirmaţiile. Joi, preşedintele Joe Biden a ordonat serviciilor de informaţii americane să efectueze o nouă investigaţie asupra originilor pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici