Managerul şi directorul medical de la „Sf. Pantelimon” din Capitală au demisionat

  • Managerul şi directorul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Capitală au demisionat, a anunţat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.
  • Demisia managerului va intra în vigoare doar peste câteva zile.
Urmărește
291 afișări
Imaginea articolului Managerul şi directorul medical de la  „Sf. Pantelimon” din Capitală au demisionat

După apariţia primelor informaţii despre cazul Pantelimon, corpul de control al ministrului Sănătăţii şi Colegiul Medicilor au investigat cazul şi s-a făcut o sesizare la Parchet de către spital.

„După ce corpul de control şi-a încheiat misiunea, a urmat partea de anchetă profesională realizată de Colegiul Medicilor. (...) Au emis un raport care nu conţinea elemente care să sugereze că acolo ar fi fost vorba de o situaţie care ar fi pus în mod deliberat în pericol pacienţii”, a explicat Rafila.

Să lăsam justiţia să-şi urmeze cursul, să o susţinem, toate instituţiile au pus la dispoziţie documentele solicitate, a mai spus Rafila. El a mai anunţat că demisia managerului va intra în vigoare peste câteva zile, după desemnarea unui înlocuitor.

„Dânşii au decis că vor demisiona, demisia intră în vigoare în câteva zile, nu putem lăsa fără management spitalul”, a adăugat Alexandru Rafila.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici