(P) Urgenţe rezolvate cu maxim profesionalism la Spitalul Clinic SANADOR

Sănătatea este cel mai preţios dar cu care venim pe lume şi de care trebuie să avem grijă pe tot parcursul vieţii. Există însă şi situaţii în care, din diferite cauze, starea generală a organismului este afectată, momente în care accesarea în urgenţă a sistemului medical şi evaluarea medicală completă, realizată de o echipă interdisciplinară competentă şi cu o vastă experienţă, devin esenţiale.

Urmărește
130 afișări
Imaginea articolului (P) Urgenţe rezolvate cu maxim profesionalism la Spitalul Clinic SANADOR

Urgenţe rezolvate cu maxim profesionalism la Spitalul Clinic SANADOR

Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din Bucureşti care deţine un Compartiment de Primiri Urgenţe (CPU), unde pacienţii, adulţi sau copii, beneficiază 24 de ore din 24, de cele mai performante servicii medicale sau chirurgicale şi de cele mai bune îngrijiri în caz de urgenţă.

La Spitalul Clinic SANADOR funcţionează în permanenţă 21 de linii de gardă, fapt care face posibilă realizarea de consulturi interdisciplinare sau, dacă situaţia o impune, internarea în spital. Pacienţii care se adresează Compartimentului de Primiri Urgenţe beneficiază de toată atenţia şi profesionalismul unor echipe medicale formate din medici bine instruiţi în medicina de urgenţă şi din asistenţi medicali specializaţi în situaţii de urgenţă medicală.

Compartimentul de Primiri Urgenţe are acces nemijlocit la investigaţii medicale complete, disponibile nonstop, realizate cu tehnologii de top: RMN 3 Tesla, CT 128 slice, radiologie digitală, ecografii, analize medicale. În acest mod, pacienţii care se prezintă în Urgenţe beneficiază de un diagnostic rapid şi precis într-un timp scurt, fapt care contribuie la stabilirea corectă a conduitei terapeutice. Pentru o eficienţă sporită şi pentru a putea interveni prompt în cazul unor urgenţe, Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic SANADOR este dotat şi cu un laborator point-of-care (POC), prin care recoltarea analizelor şi efectuarea altor măsurători sau investigaţii se pot face direct la patul bolnavului.

Totodată, pacienţii pot beneficia şi de îngrijiri medicale de urgenţă la domiciliu şi de transport medical specializat, Departamentul de Urgenţă al Spitalului Clinic SANADOR dispunând de o flotă proprie de ambulanţe foarte bine echipate. Serviciul de Ambulanţă SANADOR dispune de un dispecerat propriu (021.9699) şi acordă asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească în orice moment din zi sau din noapte.

Mai mult, prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgenţe SANADOR, pacienţii care au suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut pot primi tratament de urgenţă prin tromboliză intravenoasă, dacă se prezintă în urgenţe în primele patru ore şi jumătate (timpul maxim în care se poate administra acest tratament) de la debutul simptomelor. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din Bucureşti care acordă un astfel de tratament salvator de viaţă persoanelor cu AVC, cu ajutorul unei echipe medicale interdisciplinare specializate.

Promptitudinea şi profesionalismul medicilor, dublate de tehnologiile de ultimă generaţie existente la SANADOR, fac ca diagnosticarea, tratarea, îngrijirea şi monitorizarea pacienţilor după tratament să atingă standarde de performanţă foarte ridicate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici