Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria - surse

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost chemat de premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru a discuta despre criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Urmărește
602 afișări
Imaginea articolului Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria - surse

Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria - surse

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost chemat, luni, de premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru a discuta despre criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

„Dacă rechizitoriul procurorilor scoate la iveală vreo culpă în efectuarea controalelor administrative şi medicale, nu voi ezita sa cer demisii de sus pana jos la minister, spital şi Colegiul Medicilor”, spunea, la începutul şedinţei de guvern din 8 august, premierul Marcel Ciolacu.

„Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz”, spunea pe 14 august Alexandru Rafila, referitor la cazul de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. El afirmă că premierul nu i-a cerut demisia, dar nu excludea ca acesta să o facă pe viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici