Siguranţa deplină a pacientului: condiţie obligatorie pentru servicii medicale de înaltă performanţă

Ziua mondială a siguranţei pacientului este marcată anual la 17 septembrie. Şi în 2024, SANADOR se aliniază temei alese de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru acest eveniment, „Îmbunătăţirea diagnosticului pentru siguranţa pacienţilor”, reiterând cu acest prilej preocuparea continuă pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului medical.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Siguranţa deplină a pacientului: condiţie obligatorie pentru servicii medicale de înaltă performanţă

 „Un diagnostic corect înseamnă siguranţă!”, astfel că SANADOR investeşte continuu în echipamente medicale şi tehnologii performante, dar şi în servicii medicale de excelenţă, asigurate de echipe medicale de top, pentru a asigura pacienţilor diagnostice prompte, corecte şi în siguranţă. În acest mod, persoanele aflate în suferinţă care aleg serviciile SANADOR beneficiază de diagnosticare şi tratament în cel mai scurt timp.

Siguranţa deplină a îngrijirilor medicale reprezintă pentru SANADOR o obligaţie asumată a unui act medical de calitate. Iar dezvoltarea continuă de la SANADOR se traduce în ani de viaţă şi ani de viaţă sănătoasă câştigaţi pentru pacienţii din întreaga ţară, care au ales SANADOR.

La Spitalul Clinic SANADOR, accentul este pus pe asigurarea celor mai bune îngrijiri, pentru a reduce la minimum riscurile asociate serviciilor medicale. Toate cele 12 săli de operaţii şi cele trei secţii de terapie intensivă din Spitalul Clinic SANADOR sunt dotate cu centrale proprii de tratare a aerului, pentru a reduce la minimum riscul de infecţii, în vreme ce toate procedurile de diagnostic sau tratament care presupun iradiere sunt efectuat în condiţii de maximă siguranţă, cu cele mai noi tehnologii, pentru maximă siguranţă.

La Spitalul Clinic SANADOR sunt rezolvate cu succes chiar şi cele mai complexe cazuri, de echipe medicale de elită, cu stagii de pregătire în centre internaţionale de referinţă, multe dintre intervenţii fiind efectuate în premieră naţională.

Postoperator, pacienţii primesc îngrijiri avansate în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic SANADOR, acreditată ca secţie ATI de categoria I – nivel maxim de competenţă extinsă pentru o recuperare optimă.

Înfiinţat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deţinând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din ţară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale şi puncte de recoltare, radiologie şi imagistică medicală de înaltă performanţă, situate în Bucureşti. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din România care asigură o gamă complexă de servicii medicale, inclusiv chirurgie majoră, cu sprijinul Secţiei ATI de nivelul I, chirurgie cardiovasculară minim invazivă în primul bloc operator complet digitalizat din România şi în Laboratorul de Cateterism, dotat cu două angiografe de înaltă performanţă, dar şi urgenţe medicale şi chirurgicale prin Compartimentul de Primiri Urgenţe adulţi şi copii, singurul din sistemul medical privat, imagistică nonstop, 26 de linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici