Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa se va extinde. Anunţul făcut de ministrul Rafila

Se clădeşte un nou capitol pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, prin extinderea acestuia cu un nou corp de clădire, spune, vineri, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Urmărește
1145 afișări
Imaginea articolului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa se va extinde. Anunţul făcut de ministrul Rafila

Foto cu caracter ilustrativ

„Cu paşi rapizi, se clădeşte un nou capitol pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, extinderea acestuia cu un nou corp de clădire. Acesta este stadiul lucrărilor, deoarece când este vorba de sănătate, timpul nu are răbdare”, spune Alexandru Rafila, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, creşte şi numărul de secţii şi aparatură medicală ultraperformantă.

„Extinderea specialităţilor medicale: Cardiologie intervenţională, USTACC în Cardiologie (regim ATI), Recuperare medicală cardiovasculară, UAVCA în Neurologie (regim ATI), Chirurgie toracică, Chirurgie vasculară, Chirurgie şi ortopedie pediatrică, Chirurgie buco-maxilo-facială, Neurochirurgie, Chirurgie plastică şi reparatorie, Recuperare neurologică, Recuperare medicală ortopedie şi traumatologie, ⁠Îngrijiri paliative, Endocrinologie, Reumatologie”, spune Rafila.

Va fi extins blocul operator cu încă 4 noi săli de operaţie şi se construieşte o sală de operaţii hibrid cu Angio-CT pentru cardiologie intervenţională. De asemenea, UPU SMURD - Pediatrie se va extinde, odată ce se va deschide noul corp al Spitalului pentru micii pacienţi.

„⁠Continuăm să atragem noi specialişti pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate”, menţionează ministrul.

De asemenea, se va construi o parcare modernă-semiautomatizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici