10 trenuri oprite în gări între Bucureşti şi Constanţa din cauza unui incendiu de vegetaţie

Din cauza unui incendiu de vegetatie între Dragoş Vodă şi Ciulniţa, circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa este oprită, duminică, iar 10 trenuri sunt oprite temporar în gările de pe traseu, informează CFR SA.

Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului 10 trenuri oprite în gări între Bucureşti şi Constanţa din cauza unui incendiu de vegetaţie

10 trenuri oprite în gări între Bucureşti şi Constanţa din cauza unui incendiu de vegetaţie

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa este oprită temporar din cauza unui incendiu de vegetaţiei în zona staţiei Dragoş Vodă şi în linie curentă între Dragoş Vodă şi Ciulniţa.

Reprezentanţii ISU au interzis circulaţia trenurilor pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa şi au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervenţiele de lichidarea a incendiului.

„Intervenţiile s-au finalizat pe distanţa Dragos Voda - Ciulniţa, dar, in continuare pompierii acţionează în zona staţiei Dragoş Vodă. Următoarele trenuri de călători staţionează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervenţiilor desfăşurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 şi IR 11081”, informează CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici