15.000 de sticle cu apă, distribuite în Capitală Ambulanţei, Jandarmeriei şi Asistenţei Sociale

Primăria Capitalei a distribuit 15.000 de sticle de apă, oferite de Apa Nova, către trei instituţii care în această perioadă de caniculă au echipe pe teren, a anunţat sâmbătă primarul general Nicuşor Dan.

Urmărește
78 afișări
Imaginea articolului 15.000 de sticle cu apă, distribuite în Capitală Ambulanţei, Jandarmeriei şi Asistenţei Sociale

15.000 de sticle cu apă, distribuite în Capitală Ambulanţei, Jandarmeriei şi Asistenţei Sociale

Conform acestuia, 5.000 de sticle au fost date Serviciului de Ambulanţă Bucureşti pentru personalul medical şi pentru cetăţeni, 5.000 de sticle de apă Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi încă 5.000 de sticle de apă Jandarmeriei Bucureşti.

Primarul anunţă că persoanele vârstnice care locuiesc în apropierea Centrului Ominis pot petrece câteva ore răcoroase în biblioteca instituţiei care şi-a extins programul şi în weekend din cauza temperaturilor caniculare.

Un alt punct unde vârstnicii se pot răcori pe perioada weekendului, între orele 8.00 - 18.00, este la centrul de zi Perla.

„În privinţa transportului public, STB introduce în week-endul acesta pe liniile de autobuz doar mijloace de transport în comun dotate cu aer condiţionat. Toate troleibuzele Solaris vor ieşi în trafic şi vor funcţiona inclusiv pe liniile neautonome, respectiv 62, 69, 86 şi 96. Tramvaiele Imperio vor circula şi pe linia 47, care face legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Unirii. Sunt în derulare teste pentru introducerea noilor tramvaie Imperio pe linia 11 (Cartier 16 Februarie - Zeţarilor)”, a transmis Nicuşor Dan pe Facebook.

Acesta spune că în cursul săptămânii viitoare vor fi distribuite mijloace de transport noi dotate cu aer condiţionat şi pe traseele care nu beneficiază de această facilitate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici