29 de migranţi, ascunşi în remorcile unor camioane, opriţi la frontiera cu Ungaria

29 de migranţi din Siria, Irak şi Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două camioane, au fost prinşi la vamă de poliţiştii de frontieră români.

Urmărește
29 afișări
Imaginea articolului 29 de migranţi, ascunşi în remorcile unor camioane, opriţi la frontiera cu Ungaria

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac I şi Nădlac II au depistat 29 de cetăţeni din Siria, Irak şi Turcia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare în ultimele 24 de ore.

La Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi II s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român şi unul turc, şoferii unor ansambluri rutiere înmatriculate în România, respectiv Turcia.

Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, răşină şi echipamente medicale pentru societăţi comerciale din Franţa şi Germania.

În urma controlului amănunţit asupra mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, 29 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Irak şi Turcia ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii depistaţi ascunşi în mijloacele de transport, urmând ca la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici