300 de pasageri ai navelor de croazieră şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la Constanţa

Două nave fluviale de croazieră, ambele sub pavilion Elveţia, au făcut escală în Terminalul de pasageri al portului Constanţa, iar 300 de pasageri au petrecut sfârşitul de săptămână în România

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului 300 de pasageri ai navelor de croazieră şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la Constanţa

Potrivit Port Constanţa, 300 de pasageri ai navelor de croazieră şi-au petrecut sfârşitul de săptămână la Constanţa.

În aceste zile, două nave fluviale de croazieră, ambele sub pavilion Elveţia, au făcut escală în Terminalul de pasageri al portului Constanţa.

„Sâmbătă, nava Viking Kadlin a adus la Constanţa aproape 200 de pasageri din SUA, Marea Britanie, Mexic, Australia şi Canada. După o croazieră de două săptămâni pe Dunăre, care a început la Viena, aceştia au făcut un tur al oraşului Constanţa, putând apoi să opteze pentru petrecerea timpului în Delta Dunării, la o degustare de vinuri la Murfatlar sau în portul Tomis. Ieri (duminică - n.r.), turiştii au plecat spre Bucureşti şi o nouă serie de pasageri s-a îmbarcat la bordul navei Viking Kadlin. Croaziera lor spre Viena va începe astăzi (uni - n.r.) în jurul prânzului”, spun reprezentanţii Port Constanţa pe pagina de Facebook.

Duminică, au sosit la Terminalul de pasageri, la bordul navei Thurgau Prestige, 100 de turişti din Elveţia şi Germania.

Şi în cazul acestei nave, la Constanţa se va face schimbul de pasageri, aceştia având posibilitatea de a face un tur al oraşului Constanţa sau o degustare de vinuri la Murfatlar.

Nava fluvială de pasageri Thurgau Prestige va ridica ancora din portul Constanţa în cursul zilei de marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici