6.200 lei, salariu de secretară de comună

Pe lângă salariul de 6.200 de lei secretara primăriei Arpaşul de Jos, judeţul Sibiu, a primit şi o primă de Paşte de 1.700 de lei. Primăria Arpaşu de Jos şi-a stabilit pentru anul trecut un fond total de salarii de 380.000 de lei, informează România Liberă.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului 6.200 lei, salariu de secretară de comună

Primarul comunei, Mircea Bucur (Imagine:www.romanialibera.ro)

Deşi criza era deja bine instalată în ţară, fondul de salarii a fost cu 80.000 de lei mai mare decât în anul precedent. În luna ianuarie, primarul comunei a încasat 3.368 de lei lunar, viceprimarul 2.941, contabila 2.572, iar casierul primăriei 1.885 lei. Însă cheltuielile au explodat în apropierea Paştilor. Secretara primăriei a primit de Paşti un salariu de 62.00 de lei, la care s-a mai adăugat şi o primă de 1.700. În total, 7.900 de lei, un salariu de manager. Însă Daniela Bârsan, secretara primăriei, poate să fie geloasă pe primar şi adjunctul său, care au încasat drept prime 2.279 de lei primul dintre ei şi 2.089 următorul.

Citeşte mai multe pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici