649 persoane căzute pe stradă din cauza caniculei, în ultimele ore

Numărul persoanelor căzute pe stradă din cauza temperaturilor ridicate a crescut în ultimele ore cu peste 6%, ajungând la un total de 649 cetăţeni, în judeţul Ilfov fiind înregistrate, vineri, două decese agravate de caniculă.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului 649 persoane căzute pe stradă din cauza caniculei, în ultimele ore

649 persoane căzute pe stradă din cauza caniculei, în ultimele ore

La serviciile de urgenţă din spitalele publice au apelat, vineri, 14.499 de persoane, cu 20% mai mult faţă de joi, 19 iulie, iar numărul persoanelor care au solicitat ambulanţe a crescut de asemenea cu 11,7%, la 8.487 pacienţi.

Numărul cetăţenilor aflaţi în evidenţa serviciilor de asistenţă a crescut de la 101.109 la 107.956 persoane, dintre care 22.062 (faţă de 19.381 persoane vineri) beneficiază, pe timp de caniculă, de servicii medicale, igienă personală şi a locuinţei, plata facturilor, aprovizionare cu produse alimentare şi apă minerală.

Avertizarea cu cod portocaliu pentru temperaturi caniculare a fost prelungită până marţi, 24 iulie, dar numai pentru 20 de judeţe şi municipiul Bucureşti, a anunţat, la Guvern, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici