A murit un actor din serialul „Cei mai frumoşi ani”, difuzat şi în România în anii 2000

Actorul Obi Ndefo, cunoscut din „Dawson's Creek” (Cei mai frumoşi ani), a murit la 51 de ani, după o lungă luptă cu ortorexia.

Urmărește
377 afișări
Imaginea articolului A murit un actor din serialul „Cei mai frumoşi ani”, difuzat şi în România în anii 2000

Actorul american Obi Ndefo, cunoscut pentru rolurile avute în serialele „Dawson's Creek” (Cei mai frumoşi ani), „Star Trek: Deep Space Nine” şi „Stargate SG-1”, a murit la vârsta de 51 de ani, au anunţat membrii familie sale pe Instagram, informează Sky News.

Ndefo a murit miercuri, după ce inima i-a cedat în urma unei lungi lupte cu ortorexia, o tulburare alimentară caracterizată prin obsesia pentru consumul de alimente extrem de sănătoase.

Obi Ndefo a avut o viaţă dificilă, confruntându-se cu un accident grav în 2019, în urma căruia şi-a pierdut ambele picioare după ce a fost lovit de o maşină în Los Angeles, SUA.

În ciuda acestei tragedii, actorul a continuat să practice yoga şi să răspândească mesaje pozitive celor din jurul lui.

Colegii de platou din „Dawson's Creek” i-au adus omagii pe reţelele de socializare, Katie Holmes descriindu-l pe Ndefo drept un om minunat şi bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici