Accident cu patru răniţi la intrarea în oraşul Sibiu

  • Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1, la intrarea în oraşul Sibiu.
  • Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.
Urmărește
235 afișări
Imaginea articolului Accident cu patru răniţi la intrarea în oraşul Sibiu

Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 1 Braşov-Sibiu, la kilometrul 303, în zona localităţii Şelimbăr, judeţul Sibiu, între două maşini.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane, care sunt conştiente şi evaluate medical.

Doi răniţi au rămas încarceraţi.

Echipajul de la Ambulanţa Sibiu a acordat asistenţă medicală unui bărbat în vârstă de 67 de ani care a suferit un traumatism toracic şi traumatisme de picioare. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens şi se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 12:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici