Accident cu trei autoturisme pe DN76. Două femei au ajuns la spital

  • Un accident în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau în total, patru persoane, a avut loc duminică pe DN76.
  • O persoană cu multiple traumatisme a fost extrasă dintr-o maşină.
  • Două femei, în vârstă de 21, respectiv 59 de ani, au fost duse la spital pentru investigaţii suplimentare.
Urmărește
234 afișări
Imaginea articolului Accident cu trei autoturisme pe DN76. Două femei au ajuns la spital

„Printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, a fost anunţat un accident rutier produs pe DN 76, în apropiere de localitatea Vălişoara. (...) La faţa locului, echipajele operative au constatat că, în accident au fost implicate 3 autoturisme, în care se aflau în total, 4 persoane. Una dintre acestea, prezenta multiple traumatisme şi a necesitat intervenţia salvatorilor pentru a fi extrasă în siguranţă din autoturism”, anunţă ISU Hunedoara.

În urma evaluării medicale, două femei, în vârstă de 21, respectiv 59 de ani, au fost transportate la UPU Deva pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

„Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri”, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici