Accident grav pe A4 între un TIR şi un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

Un accident a avut loc, luni, pe autostrada A4 pe sensul de mers spre Ovidiu, între localităţile Agigea şi Constanţa, judeţul Constanţa, între un microbuz şi un TIR. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate.

Urmărește
379 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe A4 între un TIR şi un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

Accident grav pe A4 între un TIR şi un microbuz. 11 persoane sunt încarcerate

Pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localităţile Agigea şi Constanţa, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier produs între un microbuz şi un autotren. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate”, transmite Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Ovidiu. Forţe MAI se deplasează spre locul accidentului.

ISU Constanţa anunţă că se activează planul roşu de intervenţie.

„În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carosabile la o diferenţă de nivel de aproximativ patru metri. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului şi suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Constanţa”, potrivit ISU Constanţa.

La faţa locului au fost alocate două maşini de stingere, un echipaj de descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, două ambulanţe SMURD, un spital mobil, şase ambulanţe SAJ şi un elicopter SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici