Accident grav pe Valea Oltului. Circulaţia maşinilor este blocată

  • Un accident grav s-a produs sâmbătă după amiaza pe Valea Oltului.
  • O persoană a murit şi altele sunt rănite.
  • Circulaţia maşinilor este blocată.
Urmărește
458 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe Valea Oltului. Circulaţia maşinilor este blocată

Potrivit IPJ Vâlcea „la data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier care a avut loc pe DN7, la km 221 +400 m, în localitatea Racoviţa”.

Este vorba despre o coliziune între un autoturism şi o autoutilitară.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani a murit. Tot din autoturism au fost răniţi grav şoferul şi un pasager.

De asemenea, şoferul autoutilitarei şi alţi doi pasageri din aceasta au fost răniţi uşor.

Traficul prin zonă este blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici