Accident grav produs noaptea trecută în Ialomiţa, soldat cu doi morţi şi doi răniţi

  • O femeie de 27 de ani şi un bărbat de 19 ani au murit într-un accident produs între un autoturism şi un microbuz în judeţul Ialomiţa.
  • Alte două persoane au fost rănite, una fiind dusă la un spital din Bucureşti.
Urmărește
492 afișări
Imaginea articolului Accident grav produs noaptea trecută în Ialomiţa, soldat cu doi morţi şi doi răniţi

Sursa foto: ISU Ialomiţa

„Noaptea trecută, în jurul orei 02:50, salvatorii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism în care se afla o persoană şi un microbuz în care se aflau 3 persoane, între localităţile Moviliţa şi Sineşti”, anunţă ISU Ialomiţa.

La faţa locului au aju s o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au acţionat şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

„La sosirea forţelor de forţele de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 4 victime: două inconştiente şi încarcerate, iar alte două conştiente, cooperante şi neîncarcerate. Persoanele încarcerate ( femeie cu vârsta de aproximativ 27 de ani şi bărbat cu vârsta de aproximativ 19 ani) au fost extrase rapid dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă din păcate nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate. Persoanelor conştiente li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni, respectiv o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti, pentru investigaţii suplimentare”, se arată în comunicat.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici