Accident mortal cu Tesla Cybertruck. Mastodontul electric al lui Elon Musk a luat foc

Un bărbat care conducea camioneta electrică Tesla Cybertruck, din motive care nu au fost încă stabilite, a pierdut controlul vehiculului, care s-a izbit într-un şanţ de scurgere şi a luat foc.

Urmărește
3680 afișări
Imaginea articolului Accident mortal cu Tesla Cybertruck. Mastodontul electric al lui Elon Musk a luat foc

Acesta este primul accident mortal în care a fost implicat un Cybertruck Tesla

Un accident în care a fost implicat unul dintre cele mai discutate vehicule din ultima vreme s-a petrecut în seara zilei de duminică, 4 august.

Atunci a avut loc un accident mortal în Texas, în timp ce un bărbat conducea camioneta electrică Tesla Cybertruck.

Persoana în cauză, a cărei identitate este încă necunoscută, a devenit astfel prima victimă care conduce un Cybertruck.

Acesta este un vehicul de dimensiuni uriaşe care pare aparent indestructibil.

În cazul accidentului mortal în cauză, raportat de Carscoops, care citează ABC13, camioneta electrică se afla în apropiere de Beach City, oraşul Chambers, Texas, când şoferul, din motive încă neelucidate, a pierdut controlul.

Camionul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un canal de scurgere din beton, înainte de a izbucni în flăcări, relatează ABC13.

Cybertruck-ul a fost redus în scurtă vreme la o epavă carbonizată, şoferul probabil murind direct ca urmare a coliziunii.

În acest moment, atât poliţia locală, cât şi Tesla investighează cazul.

Cert este că Cybertruck nu ar fi putut avea autopilotul activat pentru simplul motiv că nu este dotat cu aşa ceva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici