Accident mortal pe Podul Grant. Un motociclist a lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului

  • Un bărbat de aproximativ 30 - 35 de ani a murit, sâmbătă, după ce nu a mai putut controla motocicleta pe care o conducea pe Podul Grant dinspre Piaţa Crângaşi către Strada Turda, din Capitală.
  • Bărbatul a lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului.
Urmărește
4996 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe Podul Grant. Un motociclist a lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea accidentului de circulaţie de pe Podul Grant în jurul orei 13.10.

„Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piaţa Crangaşi către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului. În pofida eforturilor depuse de personalul medical, a fost declarat decesul victimei la faţa locului”, transmite Brigada Rutieră.

În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

La acest moment circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri.

Este restricţionată circulaţia auto pe sensul de mers dinspre Piaţa Crangaşi către str. Turda, iar pe sensul de mers dinspre str. Turda către Piaţa Crangaşi este restricţionată circulaţia tramvaielor, vehiculele circulând doar pe banda doi de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici