Accident pe Calea Victoriei, în Capitală: unul dintre şoferi era băut

  • Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricţionat, duminică, pe banda doi şi pe pista pentru biciclete, în urma unui accident între două maşini.
  • Unul dintre şoferi era băut.
Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Accident pe Calea Victoriei, în Capitală: unul dintre şoferi era băut

Brigada Rutieră a fost sesizată, duminică, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Calea Victoriei cu strada Sevastopol.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Victoriei dinspre Piaţa Victoriei către bd. Dacia, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Sevastopol a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma accidentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale”, arată Brigada Rutieră.

Şoferii celor două maşini implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicat pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice.

Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricţionat pe banda 2 şi pe pista pentru biciclete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici