- Home
- Social
- CONSTANŢA, (18.12.2014, 15:44)
- Departamentul Corespondenţi
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ACCIDENTUL AVIATIC DE LA SIUTGHIOL: Asistenta Camelia Harton a fost înmormântată la Năvodari. Slujba, oficiată de IPS Teodosie
Asistenta medicală Camelia Gabriela Harton, care a murit, alături de colegii săi de echipaj, în urma prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, a fost înmormântată, joi, în Cimitirul Central din Năvodari, ceremonia religioasă fiind oficiată de către Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.
Urmărește
587 afișări
Asistenta Camelia Harton a fost înmormântată la Năvodari. Slujba, oficiată de IPS Teodosie (Imagine: Adrian Bioglu/Mediafax Foto)
Slujba de înmormântare a Cameliei Harton a fost oficiată la Biserica Buna Vestire din Năvodari de către Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, şi un sobor de preoţi, ceremonia, începută în jurul orei 12.00, durând aproape două ore, transmite corespondentUL MEDIAFAX.
După slujbă, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Central din Năvodari, unde asistenta în vârstă de 38 de ani, care aflase chiar în ziua morţii că era însărcinată, a fost înhumată. Ea a fost înmormântată alături de soţul său mort în urmă cu 11 ani şi cu care avea o fetiţă de 13 ani.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
La funeralii au participat câteva sute de persoane - rude, prieteni şi colegi ai asistentei medicale - între acestea fiind viceprimarul din Năvodari, Florin Chelaru şi consilieri locali.
Citeşte şi:
FILMUL EVENIMENTELOR de după prăbuşirea elicopterului în lacul Siutghiol. Durata intervenţiei, aproape 20 de ore
Joi după-amiază, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local, asistenta Camelia Gabriela Harton va fi declarată, post mortem, Cetăţean de onoare al oraşului.
Marţi după-amiază, la capela din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, unde s-au aflat cele patru victime ale accidentului aviatic de luni după-amiază, a avut loc o ceremonie religioasă în memoria acestora, la care au fost prezenţi secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, conducerea spitalului, colegi, rude şi membri ai familiilor victimelor.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al asistentei medicale Camelia Gabriela Harton a fost depus, marţi seară, la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, unde a rămas în noaptea de marţi spre miercuri, vegheat de zeci de persoane - rude, prieteni şi colegi de la SMURD, în cursul zilei de miercuri fiind dus la Năvodari, localitatea natală a femeii.
Asistenta medicală Gabriela Harton avea 38 de ani şi lucra la SMURD Constanţa din 2008, de la înfiinţarea serviciului. Ea era văduvă de 11 ani şi avea o fetiţă de 13 ani. De curând, asistenta începuse o relaţie cu un comandant de vas, Cristian Ciortan, pe care în ziua tragediei îl anunţase, printr-un sms dat din elicopter, că este însărcinată.
În urma prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, şi-au mai pierdut viaţa medicul Laura Vizireanu, pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, şi copilotul aparatului de zbor, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel.
Luni după-amiază, cei patru transportaseră de la Tulcea la Spitalul Judeţean Constanţa un pacient cu embolie pulmonară, iar în momentul prăbuşirii în lacul Siutghiol, în jurul orei 16.10, elicopterul se întorcea de la Aeroporul Kogălniceanu, unde alimentase şi se îndrepta spre Tuzla.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe