- Home
- Social
- SUCEAVA, (12.07.2011, 16:10)
- Liliana Bujdei , Liliana Bujdei ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ADMITERE LICEU SUCEAVA: Au rămas neocupate 1.100 de locuri în licee, 141 de elevi nu au fost repartizaţi
Aproximativ 1.100 de locuri în licee au rămas neocupate în judeţul Suceava, în urma repartizării computerizate, 141 de absolvenţi de clasa a VIII-a nefiind repartizaţi, iar alţi 88 de elevi fiind repartizaţi în alte judeţe, conform opţiunilor.
Urmărește
3114 afișări
Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laura Hacman, a declarat, marţi corespondentului MEDIAFAX că în urma primei etape a repartizării computerizate pentru admiterea în licee în judeţul Suceava au rămas neocupate aproximativ 1.100 de locuri.
REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT
ULTIMELE ȘTIRI
-
OZN deasupra României: O imagine din 2022 publicată de un fost oficial al Pentagonului face înconjurul internetului. Cât de credibilă este fotografia
-
Schimbările climatice afectează agricultura: România a ajuns Tunisia, apa va fi cotată la Bursă
-
Sursă israeliană despre un posibil atac al Iranului: Israelul este la „un nivel ridicat de pregătire”
-
Spania. Autorităţile încearcă să adune cadavrele animalelor moarte în timpul inundaţiilor
Hacman a spus că 141 de absolvenţi de clasa a VIII-a au fost respinşi din cauză că la mediile pe care le aveau opţiunile lor nu au corespuns pentru a fi admişi, au rămas nerepartizaţi şi vor putea participa la a doua etapă de admitere.
Ea a mai spus că 289 de candidaţi au fost repartizaţi în învăţământul vocaţional conform opţiunilor, alţi 51 de candidaţi de etnie rromă au fost repartizaţi pe locurile special alocate, iar 88 de candidaţi au fost declaraţi admişi la unităţi liceale din alte judeţe.
La această etapă de admitere în liceu nouă candidaţi au fost admişi cu media 10.
În municipiul Suceava, la Colegiul Naţional "Petru Rareş", la specializarea matematică-informatică, cea mai mare medie de admitere a fost 10, iar cea mai mică - 9,77. La specializarea ştiinţele naturii cea mai mare medie de admitere a fost 9,96, iar cea mai mică 9,60, la specializarea matematică-informatică bilingv germană cea mai mare medie de admitere a fost 9,99, iar cea mai mică 9,54, iar la specializarea ştiinţe sociale cea mai mare medie a fost 9,86, cea mai mică -9,26. La specializarea ştiinţe sociale bilingv engleză media de admitere cea mai mare a fost 9,92 şi cea mai mică 9,05, iar la specializarea ştiinţe sociale bilingv franceză cea mai mare medie a fost 9,94, cea mai mică fiind 9,23.
La Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava, la specializarea matematică informatică cea mai mare medie de admitere a fost 9,95, iar cea mai mică 9,43, la specializarea ştiinţe sociale cea mai mare medie de admitere a fost 9,79, în timp ce media cea mai mică este 8,98. La Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Suceava, la specializarea matematică informatică cea mai mare medie de admitere a fost 9,86, iar cea mai mică 8,69, la ştiinţe sociale 9,82-8,62, la filologie 9,88-8,38.
La Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir" din Suceava, la specializarea matematică-informatică mediile de admitere au fost între 9,87-8,26, la specializarea servicii, turism şi alimentaţie 9,68-7,72, la specializarea economie 9,87-7,49, iar la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Suceava, la specializarea matematică-informatică - 9,13-6,61, la specializarea ştiinţele naturii - 9,26-7,52, iar la specializarea filologie 8,64-7,41.
În municipiul Câmpulung Moldovenesc, la Colegiul Naţional "Dragoş Vodă", la specializarea matematică-informatică media de admitere cea mai mare a fost 9,91, iar cea mai mică 8,48, la specializarea ştiinţele naturii 9,91-8,19, iar la ştiinţe sociale 9,67-8,12.
La Colegiul Militar Liceal "Ştefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc, prima medie finală de admitere a fost 9,99, iar ultima medie a fost 8,01, la acest liceu fiind 120 de locuri.
La Colegiul "Alexandru cel Bun" din Gura Humorului, la specializarea matematică-informatică cea mai mare medie de admitere a fost 10, iar cea mai mică 8,91, la specializarea filologie 9,57-8,13.
La Colegiul Tehnic "Laţcu Vodă" din Siret, la specializarea matematică-informatică, media cea mai mare de admitere a fost 10, iar cea mai mică 8,55, în timp ce la Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" din Rădăuţi la specializarea matematică informatică cea mai mare medie de admitere a fost 9,93, iar cea mai mică 8,05.
La Colegiul Naţional "Nicu Gane" din Fălticeni, la specializarea matematică-informatică, media de admitere cea mai mare a fost 9,94, iar cea mai mică 7,63, la specializarea filologie 9,79-8,09, la ştiinţele naturii 9,83-7,99, iar la ştiinţe sociale 9,55-7,69.
La Liceul Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei, la specializarea matematică-informatică, media de admitere cea mai mare a fost 9,98, iar cea mai mică 7,55.
Ultima medie de admitere în liceu, 3,84, a fost la Colegiul Tehnic "Samoil Isopescu" din Suceava, la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice.
Totodată, la Colegiul "Andronic Motrescu" din Rădăuţi, la specializarea agricultură, cea mai mică medie de admitere a fost 3,95, la Grupul Şcolar "Tomşa Vodă" din Solca, la specializarea comerţ, ultima medie de admitere a fost 4,03, la Grupul Şcolar Liteni, specializarea mecanică, ultima medie de admitere a fost 4,03, la Colegiul Tehnic "Petru Muşat" Suceava, la specializarea fabricarea produselor din lemn, ultima medie de admitere a fost 4,27, la Grupul Şcolar Cajvana, la specializarea industrie textile şi pielărie ultima medie de admitere a fost 4,28, la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" din Suceava, la specializarea electric -4,29.
În judeţul Suceava sunt 9.600 de locuri în licee, iar 8.262 de candidaţi şi-au depus opţiunile pentru admiterea în liceu.
Citește pe alephnews.ro: Iranul pregătește o lovitură asupra Israelului de pe teritoriul irakian în următoarele zile. Avertismentul SUA
Citește pe www.zf.ro: SURPRIZĂ URIAŞĂ: Vodafone şi Digi au bătut palma să cumpere Telekom România Mobile. Ce se întâmplă cu clienţii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
SURPRIZĂ URIAŞĂ: Vodafone şi Digi au bătut palma să cumpere Telekom România Mobile. Ce se întâmplă cu clienţii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Unde vor locui Iancu Sterp și Denisa Coțolan după ce au făcut nuntă. Nimeni nu se aștepta la asta!
CANCAN.RO
Crin Antonescu: „Dintre cei de dreapta, Ludovic Orban, individual, e de departe cel mai bun candidat”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe