Aeroportul Oradea anunţă noi zboruri către Bucureşti şi Londra

  • Aeroportul Oradea anunţă că o companie aviatică va asigura noi legături către Bucureşti şi Londra.
  • Zborul inaugural către capitala României a avut loc luni.
  • Primul zbor către Londra va fi marţi.
Urmărește
155 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Oradea anunţă noi zboruri către Bucureşti şi Londra

Aeroportul Oradea anunţă noi zboruri către Bucureşti şi Londra

Aeroportul Oradea anunţă că „începând cu 14 octombrie 2024, pasagerii din Oradea vor beneficia de zboruri directe către Bucureşti şi Londra, operate de compania aeriană HiSky”.

Zborul inaugural către Bucureşti a decolat luni dimineaţă de la Oradea. Ruta Oradea - Bucureşti va fi operată cu şapte frecvenţe pe săptămână, oferind celor interesaţi posibilitatea de a călători zilnic între aceste două oraşe, de luni până duminică.

Marţi va fi şi primul zbor spre Londra (Stansted). Zborurile către Londra vor fi disponibile în zilele de marţi, joi şi duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici