Ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi: Opt camioane ISU, la Rezervele de Stat ca să încarce paturi, saltele şi perne

Opt camioane ale ISU sunt la depozitele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale pentru a încărca sute de paturi, saltele, perne şi saci de dormit pentru persoanele afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi, potrivit IGSU.

Urmărește
78 afișări
Imaginea articolului Ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi: Opt camioane ISU, la Rezervele de Stat ca să încarce paturi, saltele şi perne

Ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi: Opt camioane ISU, la Rezervele de Stat ca să încarce paturi, saltele şi perne

„În cursul acestei dimineţi, opt camioane din cadrul ISU Arad, ISU Bihor, ISU Cluj şi ISU Sibiu se află la unul dintre depozitele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale din judeţul Ilfov, pentru a încărca materiale de cazarmament (500 de paturi, 500 de saltele, 500 de perne, 500 de saci dormit, 1.000 feţe de pernă şi 1.000 de cearşafuri). Aceste resurse esenţiale sunt destinate sprijinirii comunităţilor din judeţul Galaţi, care au fost grav afectate de recentele inundaţii. Transportul acestor materiale va asigura necesarul logistic pentru refacerea condiţiilor de trai pentru persoanele afectate, contribuind astfel la eforturile continue de asistenţă şi refacere a zonelor afectate”, se arată într-un comunicat de presă.

IGSU precizează că acţiunea face parte dintr-o mobilizare rapidă şi coordonată la nivel naţional, în scopul oferirii de ajutor umanitar şi suport logistic pentru cetăţenii din regiunile afectate de inundaţii.

În judeţul Galaţi acţionează, în sprijinul salvatorilor din judeţ, aproximativ 1.000 de pompieri din 27 de unităţi subordonate IGSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici