Alarmă falsă. Pirotehniştii nu au găsit nicio bombă în hotelul în care este cazată Elena Lasconi

Pirotehniştii nu au găsit nicio bombă în hotelul din oraşul Timişoara în care este cazată Elena Lasconi. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cine a făcut anunţul mincinos.

Urmărește
93 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă. Pirotehniştii nu au găsit nicio bombă în hotelul în care este cazată Elena Lasconi

Alarmă falsă. Pirotehniştii nu au găsit nicio bombă în hotelul în care este cazată Elena Lasconi

„În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existenţa unei bombe în incinta societăţii comerciale, poliţiştii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a anunţat, luni seara, IPJ Timiş.

Un hotel de pe bulevardul Revoluţiei din Timişoara a fost evacuat din cauza unei ameninţări cu bomba. Operaţiunea a început luni, la ora 17.11.

Hotelul găzduieşte echipa de campanie a preşedintei USR, Elena Lasconi.

E alarmă cu bombă la hotelul în care sunt cazată în Timişoara de vineri şi până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului.(...) E plin de forţe de ordine, e cel puţin ciudat ce se întâmplă”, a anunţat Lasconi pe Facebook.

Hotelul a fost evacuat în totalitate, fiind vizaţi angajaţii şi turiştii. Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliţie şi SRI au verificat în interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici