Alba: O fetiţă fost atacată şi muşcată de cinci câini

O fetiţă în vârstă de opt ani din localitatea Vingard, judeţul Alba, a ajuns la spital după ce a fost atacată pe stradă şi muşcată de cinci câini, iar proprietarul animalelor este cercetat de poliţişti pentru că nu a luat măsuri pentru a preveni incindentul.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului Alba: O fetiţă fost atacată şi muşcată de cinci câini

Alba: O fetiţă fost atacată şi muşcată de cinci câini

Fetiţa, C.A.M., se deplasa, cu o zi în urmă, prin localitatea Vingard, când a fost atacată şi muşcată de cinci câini.

Ea a fost transportată la spital, având răni grave la un picior şi la coapse.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că proprietarul celor cinci câini este un localnic din zonă, respectiv C. Lucica, din comuna Spring, care a lăsat animalele în libertate, nesupravegheate. Proprietarul câinilor este cercetat de poliţişti pentru că nu a luat măsuri pentru a preveni incindentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici