Alertă alimentară. Kaufland recheamă un produs alimentar, posibil contaminat cu Salmonella

Un tip de pastă tahini comercializată în magazinele Kaufland este rechemată din cauza pericolului infectării cu Salmonella.

Urmărește
1757 afișări
Imaginea articolului Alertă alimentară. Kaufland recheamă un produs alimentar, posibil contaminat cu Salmonella

Sursa foto: ANSVSA

Firma producătoare AB World Foods UK informează despre retragerea de pe piaţă a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g.

„În cazul produselor vizate, nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezenţă Salmonella”, reiese de pe site-ul ANSVSA.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul şi importatorul pentru România au retras aceste produse de la vânzare.

Cei care au cumpărat produsele sunt rugaţi să le returneze la magazinul de unde l-au cumpărat.

Rechemarea vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici