Alertă cu bombă pe Aeroportul Chişinău: pasagerii care vin spre Bucureşti, îmbarcaţi în siguranţă

  • O ameninţare cu bombă pe Aeroportul Chişinău a perturbat traficul aerian în Republcia Moldova.
  • Reprezentanţii Tarom au transmis că activitatea aeroportului a fost reluată, pasagerii cursei spre Bucureşti, îmbarcaţi, alerta fiind falsă.
153 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă pe Aeroportul Chişinău: pasagerii care vin spre Bucureşti, îmbarcaţi în siguranţă

Pasagerii zborului pe ruta Chişinău – Bucureşti au realizat în siguranţă procedura de îmbarcare în avion, după ce ameninţarea cu bomba primită de Aeroportul Internaţional Chişinău a fost încadrată ca fiind falsă, iar activitatea aeroportului a fost reluată.

După primirea unei ameninţări cu bombă la Aeroportul Internaţional Chişinău, marţi după-amiaza, personalul aeroportuar şi pasagerii au fost evacuaţi din terminal în condiţii de siguranţă, serviciile de urgenţă intervenind la faţa locului.

Ameninţarea a fost confirmată ca fiind falsă de către Poliţia de Frontieră.

„Echipa TAROM a tratat situaţia cu celeritate pentru securitatea pasagerilor, iar după procedurile de verificare ale autorităţilor şi reluarea activităţii în aeroport au realizat formalităţile de îmbarcare pentru zborul către Bucureşti. De asemenea, compania TAROM informează că restricţiile din domeniul aviatic din această perioadă generate de situaţia meteo, la care se adaugă capacitatea de furnizare a serviciilor de trafic aerian specific fiecărui aeroport în parte, pot genera modificarea programului de zbor, întârzieri şi chiar anulări pentru cursele regulate”, transmite Tarom.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici