Alertă în Nordul judeţului Tulcea: MApN a identificat drone care se apropiau de teritoriul României

A fost alertă în zona de nord a judeţului Tulcea, în noaptea de joi spre vineri, după ce MApN a identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional.

Urmărește
7458 afișări
Imaginea articolului Alertă în Nordul judeţului Tulcea: MApN a identificat drone care se apropiau de teritoriul României

Alertă în Nordul judeţului Tulcea: MApN a identificat drone care se apropiau de teritoriul României

Potrivit ISU Tulcea, în cursul nopţii, la ora 01:00, a fost emis un mesaj RO-Alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriul naţional.

„Acest mesaj a fost emis după ce structurile cu rol de apărare din cadrul MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional. Alarma aeriană a încetat la ora 01:43, iar în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea nu au fost înregistrate apeluri la numărul unic de urgenţă 112”, informează ISU Tulcea, vineri dimineaţa.

ISU Tulcea precizează că aceste mesaje au rolul de informare a cetăţenilor privind măsurile care pot fi luate pentru siguranţa lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici