Alertă în şantierul naval din Midia: arde un vapor

  • Un incendiu a izbucnit joi la un vapor în şantierul naval din Midia.
  • Forţele ISU Constanţa sunt în alertă şi au fost trimise în zonă mai multe echipaje.
Urmărește
827 afișări
Imaginea articolului Alertă în şantierul naval din Midia: arde un vapor

Alertă în şantierul naval din Midia: arde un vapor

UPDATE 

Patru persoane sunt căutate pentru că este posibil să fi fost surprinse în interiorul vaporului care a luat foc. Dispozitivul de intervenţie a fost mărit.
 
Potrivit ISU Constanţa, se intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparaţii, la cheu, în şantierul naval Midia.
 
Pompierii au realizat dispozitive de căutare/salvare a patru persoane posibil surprinse la interior.
 
Misiunea este în dinamică.
 
Faţă de primul moment al intervenţiei, dispozitivul a fost suplimentat cu o Unitate de Terapie Intensiva Mobilă şi o autospecială de stingere cu praf şi azot.
 
Un incendiu a izbucnit joi la un vapor în şantierul naval din Midia. Au fost alocate mai multe forţe, între care 5 maşini de stingere, o autoscară, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple.
 

UPDATE: Incendiul se manifestă în zona motoarelor la o ambarcaţiune aflată în reparaţie, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Din primele informaţii, în interior este posibil să fie persoane surprinse.

Accesul mijloacelor tehnice către locul interventiei se poate face pe cale terestră, ambarcaţiunea aflându-se acostată la cheu, spun salvatorii.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit ISU Constanţa, a fost semnalat un incendiu la un vapor în şantierul naval din Midia.

 

Au fost alocate mai multe forţe, între care 5 maşini de stingere, o autoscară, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici