Alertă la o şcoală din Bucureşti. Elevi evacuaţi din cauza unui miros înţepător

Mai mulţi elevi ai unei şcoli din Capitală au fost evacuaţi joi din sala de clasă, din cauza unui miros înţepător, potrivit Poliţiei Capitalei.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Alertă la o şcoală din Bucureşti. Elevi evacuaţi din cauza unui miros înţepător

Alertă la o şcoală din Bucureşti. Elevi evacuaţi din cauza unui miros înţepător

Joi, în jurul orei 15:00, poliţiştii din Bucureşti au fost sesizaţi printr-un apel la 112 cu privire la un miros înţepător simţit într-o sală de clasă a unei şcoli din Sectorul 2 al Capitalei. La faţa locului au intervenit atât echipaje de poliţie, cât şi pompieri, care au efectuat verificări pentru a detecta posibila prezenţă a unor substanţe periculoase.

În urma controalelor, nu au fost identificate astfel de substanţe.

Elevii din sala de clasă au fost evacuaţi înainte de sosirea echipelor de intervenţie.

Un elev în vârstă de 15 ani a acuzat o stare de rău, fiind consultat la faţa locului de un echipaj medical. Starea sa nu a necesitat transportul la spital.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru a se stabili dacă a fost comisă infracţiunea de port ilegal al unor obiecte sau substanţe în incinta instituţiei publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
evacuare,
scoala,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici