Anchetă la Dolj, după ce un câine a fost aruncat în fântână

  • Poliţiştii din Dolj fac cercetări după ce o căţeluşă a fost aruncată într-o fântână din satul Întorsura.
  • Cel cercetat pentru schingiuire a animalelor este căutat.
Urmărește
450 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Dolj, după ce un câine a fost aruncat în fântână

Anchetă la Dolj, după ce un câine a fost aruncat în fântână

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj au fost anunţaţi că un câine a fost aruncat într-o fântână din satul Întorsura.

Ajunşi acolo, poliţiştii au descoperit o fântână dezafectată, în interiorul căreia se afla, într-adevăr, un câine.

Căţeluşa, de aproximativ 10 luni, a fost scoasă din fântână de pompierii de la ISU Dolj. Starea de sănătate a animalului este una bună.

Poliţiştii au dus animalul într-un adăpost, fiind dată unei asociaţii care oferă servicii de adăpostire a animalelor aflate în pericol.

„În cauză, a fost întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de schingiuirea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, a informat, de asemenea, ISU Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici