Anchetă la Neamţ, după ce o femeie şi-ar fi ucis copilul născut prematur

Poliţiştii din Roman, judeţul Neamţ, fac cercetări în cazul unei femei care şi-ar fi ucis bebeluşul pe care l-a născut înainte de termen într-o latrină. Femeia nu a anunţat faptul că a născut prematur.

234 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Neamţ, după ce o femeie şi-ar fi ucis copilul născut prematur

Anchetă la Neamţ, după ce o femeie şi-ar fi ucis copilul născut prematur

Poliţia municipiului Roman s-a sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 200 alineatul 1 din Codul Penal. Potrivit Codului Penal, art/ 200 alin. (1) arată că „uciderea copilului nou-născut imediat după naştere, dar nu mai târziu de 24 de ore, săvârşită de către mama aflată în stare de tulburare psihică se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia ar fi născut prematur, în luna mai, într-o toaletă şi a ucis copilul. Ea nu a spus nimănui ce s-a întâmplat şi nici nu este clară data la care s-a produs naşterea.

Femeia nu este la prima sarcină. Sursele citate au declarat că femeia are „multiple sarcini”.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, cercetările fiind efectuate de către organele de cercetare penala din cadrul SIC Neamt, sub coordonarea procurorului criminalist, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici