- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Andrei Iucinu este în stare stabilă. Nu s-a decis deocamdată o nouă intervenţie chirurgicală
Andrei Iucinu, internat după ce a fost muşcat de o viperă, este în stare stabilă, sub supraveghere, deocamdată nefiind luată o decizie dacă va fi supus luni unei noi intervenţii chirurgicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.
Andrei Iucinu (Imagine. Razvan Chirita/Mediafax Foto)
"Pacientul este stabil, mănâncă, local i se schimbă pansamentele. Nu s-a luat o deciziei privind o nouă intervenţie la care să fie supus luni", a spus medicul Bogdan Opriţa.
El a precizat că edemul de la mâna la care a fost muşcat de viperă nu se retrage imediat, ci în trei - patru zile.
VEZI AICI CUM S-A PETRECUT INCIDENTUL
ULTIMELE ȘTIRI
-
România se alătură pe deplin spațiului Schengen începând cu ianuarie 2025
-
Ciucă: Al doilea zbor privat plătit de Nordis pentru Ciolacu, acum la Madrid. Menţin apelul să se retragă
-
Alegeri prezidenţiale 2024. Ce arată cele mai recente sondaje publicate. Cine ar putea intra în turul doi
-
Bucureştenii decid viitorul oraşului: Referendum crucial în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale. Iată ce trebuie să ştii
"După ce fenomenele generale au fost stinse, medicii se concentrează acum pe fenomenele locale, din zona inciziilor, pentru a evita orice posibilă infecţie locală care s-ar putea extinde", a mai spus Bogdan Opriţa.
În 2010, Andrei Iucinu (fiul ziaristului Dumitru Tinu), împreună cu patru prieteni, a pus la cale o afacere mai puţin obişnuită: au construit o crescătorie de vipere cu corn în Lunca Dunării, în apropiere de Giurgiu.
"Veninul viperei cu corn este extrem de căutat în toată lumea, dar mai ales în Europa. Deşi periculos, putând fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutică. O viperă ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, în funcţie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienţi sume cuprinse între 500 şi 2.000 de euro, ajungându-se uneori chiar şi la 2.500 - 3.000 de euro. Pe de altă parte, îngrijirea reptilelor nu este costisitoare", declara, în 2010, Andrei Iucinu.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO