Angajatul unui muzeu olandez a aruncat la gunoi un exponat construit din cutii de bere

  • Angajatul unui muzeu olandez a aruncat la gunoi un exponat.
  • Acesta era construit din cutii de bere şi angajatul a crezut că au fost uitate de vizitatori.
  • Lucrarea a fost recuperată dintr-un sac de gunoi.
Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului Angajatul unui muzeu olandez a aruncat la gunoi un exponat construit din cutii de bere

Angajatul unui muzeu olandez a aruncat la gunoi un exponat construit din cutii de bere

Lucrarea „All The Good Times We Spent Together” aparţine artistului francez Alexandre Lavet şi conţine două cutii de bere uzate, aruncate pe podea.

Lucrarea a fost expusă în interiorul liftului muzeului, pentru a lăsa impresia că berile au fost aruncate de muncitorii care lucrează în clădire. De fapt, cutiile erau atent lucrate la mână şi vopsite de autor, a anunţat muzeul LAM din Lisse, potrivit BBC.

Un angajat al muzeului a văzut cutiile şi le-a aruncat la gunoi. Ulterior, acestea au fost descoperite intacte într-un sac de gunoi. Lucrarea a fost din nou expusă într-un alt loc din muzeu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
muzeu,
bere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici