ANM: Temperaturile în următoarele patru zile - peste valorile specifice acestei perioade

Temperaturile din următoarele zile, în România, vor fi peste valorile specifice acestei perioade a anului, urmând ca în anumite zone acestea să depăşească 35 de grade Celsius, a informat, luni, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului ANM: Temperaturile în următoarele patru zile - peste valorile specifice acestei perioade

ANM: Temperaturile în următoarele patru zile - peste valorile specifice acestei perioade

Potrivit ANM, următoarele patru zile vor fi călduroase în cea mai mare parte a ţării, iar în unele zone, în special cele din Lunca Dunării temperaturile vor depăşi 35 de grade Celsius.

De asemenea, pe arii restrânse, în zonele de munte, vor putea avea loc averse însoţite de descărcări electrice.

Reprezentanţii ANM susţin că temperaturile din următoarea vor depăşi valorile obişnuite pentru acestă perioadă a anului, în unele locuri cu peste 8 grade Celsius. Ei au adăugat că valorile normale ar fi trebuit să se situeze între 21 şi 27 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici