- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (14.08.2014, 14:18)
- Aurelia Alexa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Prahova
Aproape 17.900 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional, cele mai multe fiind în Bucureşti şi judeţele Cluj, Prahova, Arad şi Timiş, iar cele mai puţine în Bacău, Caraş-Severin şi Mehedinţi, informează, joi, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
Urmărește
214 afișări
ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Prahova
Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel naţional sunt înregistrate 16.899 de locuri de muncă.
Cele mai multe oferte de angajare sunt în Capitală (1.993) şi în judeţele Cluj (1.705), Prahova (1.538), Arad (999), Timiş (746), Iaşi (688) şi Argeş (656).
Judeţele cu cele mai puţine posturi vacante sunt Bacău (10), Caraş-Severin (14), Mehedinţi (23), Vrancea (79) şi Ialomiţa (80).
La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt înregistrate 1.229 de locuri de muncă, cele mai multe pentru: programator (94), inginer mecanic (71), inginer construcţii civile, industriale şi agricole (32), referent (31), inginer nave (30) şi analist (28).
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Vîlceanu: PNL trebuie să-şi schimbe conducerea toată şi trebuie să plece de la guvernare imediat
-
Nicuşor Dan, uimit de rezultatul alegerilor: Vreau să înţeleg mecanismul
-
Lasconi: Promit că voi da totul pentru a mă ridica la aşteptările voastre
Pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 15.670 locuri de muncă, cele mai multe pentru: confecţioner-asamblor articole din textile (1.461), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.156), lucrător comercial (608) şi muncitor necalificat la asamblare (569).
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu ori de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://www.semm.ro/LMV/home.seam.
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Iuliana Pepene, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri, e iar singură!
PROSPORT.RO
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
CANCAN.RO
„LEGIONAR” – cel mai căutat cuvânt pe dexonline după primul tur al alegerilor prezidențiale. De ce au votat românii un candidat pro-rus
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 14:49
-
astăzi, 14:47
Numărul cabinetelor medicale de familie din rural este cu 51% mai mic decât în mediul urban