ANPC a oprit temporar activitatea unui hotel din Otopeni. Amendă de 50.000 lei

  • ANPC a închis temporar un hotel din Otopeni, după ce inspectorii au constatat că nu avea toate autorizaţiile şi avizele necesare, că în camere saltelele erau pătate şi deteriorate şi că erau cazate persoane neînregistrate.
  • Amenda ajunge la 50.000 lei.
Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului ANPC a oprit temporar activitatea unui hotel din Otopeni. Amendă de 50.000 lei

Inspectorii ANPC au verificat joi un hotel din Otopeni. Aceştia au constatat lipsa autorizaţiilor şi avizelor necesare emise de Ministerul Turismului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Primăria oraşului Otopeni şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), dar şi lipsa igienei în camere.

Potrivit inspectorilor, saltelele erau pătate şi deteriorate şi fără protecţii. De asemenea, produsele cosmetice disponibile în băi nu aveau traducerea în limba română s-a dispus retragerea acestora din toate camerele.

INspectorii susţin că: nu se întocmeau fişe de cazare pentru turişti, iar informaţiile referitoare la tarifele practicate pentru fiecare tip de cameră lipseau.

„În hotel erau cazate persoane străine fără formalităţi de cazare întocmite. Reprezentantul societăţii a comunicat echipei de control că nu există persoane cazate, contrar celor constatate”, se arată într-un comunicat al ANPC.

Având în vedere gravitatea deficienţelor constatate, ANPC a dispus oprirea temporară a activităţii pentru o perioadă de 5 luni şi a aplicat o amendă de 50.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hotel,
închis,
otopeni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici