- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (12.06.2015, 21:56)
- Departamentul Social - Mediafax
Aproape 30 de foşti şi actuali aleşi locali, intraţi în vizorul ANI
Agenţia Naţională de Integritate anunţă că a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă, precum şi săvârşirea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu în cazul a 29 foşti sau actuali aleşi locali.
Urmărește
924 afișări
Aproape 30 de foşti şi actuali aleşi locali, intraţi în vizorul ANI (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)
Este vorba despre 12 primari, patru viceprimari, un fost viceprimar/primar, cinci consilieri locali, cinci foşti consilieri locali şi doi foşti consilieri judeţeni.
Potrivit ANI, primarul comunei Vetrişoaia, din Vaslui, Vasile Puiu, în perioada exercitării mandatelor 2008 - 2012 şi 2012 - 2016, a emis şi a semnat contractul individual de muncă, acte adiţionale şi dispoziţii în interesul soţiei sale, în baza cărora aceasta din urmă, în calitate de angajată a Primăriei Vetrişoaia, a beneficiat de avantaje materiale.
Pe 14 februarie 2012, ANI a emis un comunicat de presă privind încălcarea de către Vasile Puiu a regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi penală, cât şi comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Novak Djokovic susține că a fost „otrăvit” înainte de expulzarea sa din Australia în 2022. Djokovic: „Analizele au indicat un nivel foarte ridicat de plumb și mercur”
-
Burduja afirmă că preluarea E.ON România de către compania maghiară MVM ar putea fi blocată din motive de securitate: „Nu vom permite gazului rusesc să intre în ţară”
-
Curtea Supremă a SUA semnalează că va menţine interdicţia asupra TikTok din motive de securitate naţională
-
INSP, despre Metapneumovirusul uman: Două cazuri confirmate şi unul în curs de validare
Raportul de evaluare în cauză, nu a fost contestat şi a rămas definitiv începând cu luna februarie 2012, însă Puiu Vasile exercită şi în legislatura 2012 - 2016, contrar legii, aceeaşi funcţie eligibilă faţă de care a fost stabilit conflictul de interese.
Astfel, Puiu Vasile se află în situaţia nerespectării interdicţiei de trei ani de la data încetării de drept a mandatului, fiind decăzut din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, respectiv aceeaşi funcţie eligibilă, interdicţie prevăzută de dispoziţiile art. 25, alin. (2) din Legea nr. 176/2010, ca urmare a existenţei conflictului de interese.
Primarul comunei Remetea, Bihor, Adrian-Călin Ștefanică, se află în stare de incompatibilitate, întrucât deţine şi calitatea de reprezentant al U.A.T. Remetea în cadrul A.G.A. S.C. Speranţa Remetea S.R.L. (începând cu data de 04 ianuarie 2013) şi în cadrul A.G.A. S.C. Remapa S.R.L. (începând cu data de 23 august 2013).
De asemenea, s-a aflat în stare de incompatibilitate şi în perioada 01 iulie 2012 – 30 septembrie 2013, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi funcţia de inginer silvic în cadrul Ocolului Silvic "Codrii Beiuşului".
Primarul comunei Atid, Harghita, Szocs Laszlo, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 iunie 2008 - 20 martie 2015, întrucât a deţinut şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Szocs Lajos Întreprindere Familială. De asemenea, în perioada exercitării mandatului de primar (2008 - 2012), a atribuit cu titlu gratuit un spaţiu situat în clădirea Primăriei Atid către Asociaţia Proprietarilor de Terenuri din Zona Atid, asociaţie în cadrul căreia deţine calitatea de vicepreşedinte.
Primarul comunei Scrioaştea, Teleorman, Marian Şefu, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 - 4 august 2010, întrucât a deţinut şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Şefu Marian P.F.
Dorel Iovancea, primarul comunei Grojdibodu, Olt, şi fost viceprimar al comunei, în perioada 31 martie 2010 - 13 iunie 2012, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 16 august 2012, întrucât deţine şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Iovancea M. Dorel Întreprindere Individuală. De asemenea, s-a aflat în stare de incompatibilitate şi în perioada 13 iunie - 23 octombrie 2012, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi funcţia de administrator al S.C. Mid Zone Grup S.R.L.
Totodată, Iovancea s-a aflat în stare de incompatibilitate şi în perioada 31 martie 2010 - 13 iunie 2012, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de viceprimar, şi funcţia de administrator al S.C. Mid Zone Grup S.R.L.
Primarul din Dâmbovicioara, Argeş, Dumitru Secăreanu, a fost găsit în conflict de interese administrativ şi penal, întrucât, prin nota de fundamentare din data de 10 mai 2010, a propus elaborarea unui proiect de hotărâre privind atribuirea contractului de transport deşeuri solide la groapa de gunoi Albota către S.C. Cherestea Dîmbovicioara S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia fiul său deţine funcţia de administrator şi calitatea de asociat unic) şi înaintarea sa spre aprobarea Consiliului Local al comunei Dâmbovicioara. În perioada 10 mai 2010 - 21 decembrie 2012, în calitate de administrator şi asociat unic al S.C. Cherestea Dîmbovicioara S.R.L., fiul său a obţinut, în baza contractului de prestări servicii, venituri în sumă de 23.808 Lei.
ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârşire a infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu, de Dumitru Secăreanu.
Primarul comunei Pătulele, Mehedinţi, Ion Ţicu, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 august 2008 - 06 martie 2009, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi funcţia de administrator al S.C. Primtrans - Com S.R.L..
Sabin Cupăreanu, primarul comunei Diculeşti, Vâlcea, a produs un folos material pentru fiică, prin: emiterea dispoziţiei privind constituirea comisiei de examen pentru ocuparea funcţiei de administrator public şi a dispoziţiei privind angajarea cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată a fiicei sale în funcţia de administrator public, începând cu data de 2 noiembrie 2009, semnarea, contractului individual de muncă al fiicei sale şi întocmirea expunerii de motive şi iniţierea proiectului de hotărâre prin care a propus Consiliului local modificarea statului de funcţii al aparatului propriu din cadrul Primăriei Comunei Diculeşti şi al consilierilor locali, precum şi a organigramei, în sensul introducerii noii funcţii de administrator public, deja ocupată.
Şi în cazul său, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti, Vâlcea, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârşire a infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu.
Primarul comunei Ipatele, Iaşi, Costică Postârnac, a fost găsit în conflict de interese administrativ, întrucât a semnat două acte adiţionale la contractul de închiriere din data de 31 iulie 2007 privind majorarea suprafeţei de păşune închiriată, de la 526,46 ha la 554,82 ha, acte adiţionale încheiate între Consiliul Local Ipatele şi Societatea Agricolă Ipatele (societate în cadrul căreia soţia edilului deţine calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie).
Primarul comunei Nanov, Teleorman, Florea Grosu, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 - 27 iunie 2012, întrucât a deţinut şi funcţia de administrator al S.C. Epilog S.R.L.
Hristu Cristian Dică, primarul comunei Vlădeşti, Argeş, şi fost viceprimar al comunei (mandatul 2008 - 2012) a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă în perioada exercitării funcţiei de consilier local, întrucât a participat la deliberări şi a votat pentru aprobarea hotărârii Consiliului Local Vlădeşti, prin care a fost aprobat contractul având ca obiect „furnizare lemne foc esenţă tare”, în valoare totală de 20.000 de lei, încheiat cu S.C.Hristo Unico S.R.L. (societate comercială al cărei asociat unic şi administrator este cumnata sa).
Totodată, Dică a încălcat şi regimul juridic al conflictelor de interese în materie penală, întrucât Primăria Vlădeşti a încheiat şi derulat contracte comerciale de executare lucrări şi de furnizare produse cu S.C. Hristo Unico S.R.L., precum şi cu S.C. Decor Com Design S.R.L. (societate comercială al cărei asociat unic şi administrator este soţia sa).
Dică a obţinut venituri în afara funcţiei de bază de la angajatorul S.C. Hristo Unico S.R.L. anterior deţinerii funcţiilor publice precum şi în perioada deţinerii funcţiei de consilier local.
ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.
Mirel Vasile Hălălai, primarul oraşului Teiuş, Alba, a încheiat un număr de 10 contracte şi un act adiţional cu S.C. Dami Prod S.R.L., societate comercială în cadrul căreia acesta a deţinut calitatea de asociat (în perioada 23 noiembrie 1994 - 10 iulie 2012), precum şi funcţiile de director general şi administrator (în perioada 13 ianuarie 2010 - 25 iunie 2012), iar soţia sa deţine funcţia de contabil începând cu data de 10 martie 2009. În baza contractelor şi a actului adiţional, Primăria Oraşului Teiuş a efectuat plăţi către societate în cuantum de 105.913,38 lei.
De asemenea, aşa cum rezultă din declaraţia de avere completată la data de 14 iunie 2013, edilul avea acordat, la data de 31 decembrie 2012, un împrumut în sumă de 330.270 de lei către S.C. Dami Prod S.R.L., din care, până la data de 31 decembrie 2013, a fost returnată suma de 79.500 de lei.
ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Judeţul Alba, în vederea verificării indiciilor privind săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.
Petru Rosoca, fost viceprimar şi fost primar al comunei Criciova, Timiş, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de viceprimar, respectiv de primar (20 noiembrie 2009 - 18 noiembrie 2013), întrucât a deţinut, simultan, următoarele funcţii şi calităţi: administrator al S.C. Parabelum S.R.L. (în perioada 20 noiembrie 2009 - 19 ianuarie 2010), preot paroh în cadrul Parohiei Criciova (în perioada 20 noiembrie 2009 - 18 noiembrie 2013) şi reprezentant al Consiliului Local Criciova în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor S.C. Ecosal-GNSC S.R.L. (în perioada 08 martie 2011 - 05 noiembrie 2013).
Viceprimarul comunei Izbiceni, Olt, Vasile Golgojan, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 8 octombrie 2010, întrucât deţine şi calitatea de comerciant persoană fizică, respectiv titular al unei întreprinderi individuale.
Viceprimarul comunei Sânsimion, Harghita, Csato Gabor, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 ianuarie 2009, întrucât deţine şi calitatea de comerciant persoană fizică autorizată.
Viceprimarul comunei Grajduri, Iaşi, Ioan Pavel, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 iunie 2008 - 22 iunie 2012, întrucât a deţinut şi calitatea de reprezentant al întreprinderii familiale Pavel Ioan.
Viceprimarul comunei Ipoteşti, Suceava, Sorin Augustin Tofan, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 noiembrie 2010 - 12 noiembrie 2014, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de viceprimar, şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Ipoteşti.
De asemenea, S.C. LIO-MAN S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia deţine calitatea de asociat şi soţia acestuia deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator) a încheiat contracte comerciale de furnizare produse cu Primăria Comunei Ipoteşti, respectiv cu Şcoala Gimnazială Ipoteşti (achiziţie directă de produse în baza mai multor facturi), în baza cărora societatea comercială a încasat suma de 7.016 lei.
Octavian Cerneştean, consilier local în cadrul Consiliului Local al oraşului Baia Sprie, Maramureş, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier local, întrucât S.C. Grup Cerneştean S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia soţia acestuia deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator) a încheiat şi derulat un contract de furnizare produse alimentare cu Căminul pentru Persoane Vârstnice (instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sprie), în valoare totală de 71.665,85 de lei.
Iulian Ciubotariu, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Căiuţi, Bacău, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier local, întrucât S.C. Macormar Invest S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia acesta deţine funcţia de director) a încheiat cu Consiliul Local al Comunei Căiuţi două contracte de furnizare produse cu o valoare de 74.276 de lei şi, respectiv, 15.000 euro fără TVA.
Tokos Jozsef, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Augustin, Braşov, şi fost primar al comunei (mandatul 2008-2012), s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 ianuarie 2010 - 15 martie 2012, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi funcţia de administrator al S.C. Valea Fenişului S.R.L.
Şeful Biroului Poliţiei Locale Luduş şi fost consilier local în cadrul Consiliului Local Luduş, Mureş, Cornel Boitoş, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 17 septembrie 2013, întrucât deţine, simultan cu funcţia publică de conducere în cadrul Poliţiei Locale, şi funcţiile de preşedinte al Biroului Executiv al Filialei Locale Luduş a Partidului Conservator şi vicepreşedinte al Biroului Executiv Judeţean Mureş al Partidului Conservator.
De asemenea, s-a aflat în stare de incompatibilitate şi în perioada exercitării mandatului de consilier local (29 iunie 2012 - 15 octombrie 2013), întrucât S.C. Central Intex S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia acesta deţine funcţia de administrator şi calitatea de asociat) a furnizat Primăriei Oraşului Luduş şi Spitalului Orăşenesc produse în valoare totală de 8.208 lei.
Ion Colobanea, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Zăneşti, Neamţ, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului 2008 - 2012, întrucât S.C. Area Garden S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia fiul său deţine calitatea de asociat şi funcţia de administrator) a încheiat trei contracte comerciale de executare lucrări cu Primăria Comunei Zăneşti în valoare totală de 57.051 lei.
Răducu Popescu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local Constanţa, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât între Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public şi Privat" (instituţie aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa) şi S.C. City Club Cafe S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia deţinea calităţile de asociat şi administrator) a fost încheiat, la data de 01 august 2012, actul adiţional la contractul de asociere nr. 5287/2005.
Alexandru Negrescu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local Malovăţ, Mehedinţi, a fost găsit în conflict de interese administrativ, întrucât, în perioada exercitării mandatului de consilier local (2008 - 2012), a participat la deliberări şi a votat în favoarea aprobării Hotărârii Consiliului Local Malovăţ privind concesionarea/arendarea suprafeţei de păşune-izlaz comunal al Comunei Malovăţ, în condiţiile în care soţia sa a încheiat cu Primăria Comunei Malovăţ un contract de concesiune privind concesionarea a doua parcele de teren în suprafaţă totală de 13,54 ha, contract în urma căruia soţia sa a beneficiat de subvenţii A.P.I.A., în valoarea totală de 62.161 lei.
Gaşpar Erno, consilier local în cadrul Consiliului Local Lăzarea, Harghita, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 iunie 2008 - 04 iulie 2013, întrucât a deţinut şi funcţia de administrator al S.C. Electro House S.R.L. şi calitatea de asociat în cadrul S.C. Prim Laz Com S.R.L.
În perioada exercitării mandatelor de consilier local (2008 - 2012 şi 2012 - 2014), în calitate de administrator al S.C. Electro House S.R.L., a emis facturi fiscale pentru livrare produse, în cuantum de 39.262 de lei către Primăria Comunei Lăzarea şi, în calitate de asociat al S.C. Prim Laz Com S.R.L., a participat la încheierea contractelor de prestări servicii între Primăria Lăzarea şi S.C. Prim Laz Com S.R.L., contracte în valoare de 255.020 lei. Primăria, prin consiliul local, deţine în cadrul S.C. Prim Laz Com S.R.L. calitatea de asociat, cu o cotă de participare la beneficii de 51%, în solidar cu persoane fizice, printre care se numără şi consilierul local şi soţia acestuia, fiecare având o cotă de participare la beneficii de 1,86%.
De asemenea, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, Gaşpar Erno a participat la dezbaterea şi aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea închirierii, cu titlu gratuit, a unei suprafeţe de teren de 1.000 mp., situat în Comuna Lăzarea, în favoarea S.C. Prim Laz Com S.R.L..
Constantin Mănescu, fost consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Malovăţ (mandatul 2008 - 2012), a fost găsit în conflict de interese administrativ, întrucât a participat la deliberarea şi adoptarea hotărârii Consiliului Local Malovăţ din data de 26 martie 2010 privind concesionarea/arendarea suprafeţei de păşune/izlaz comunal al Comunei Malovăţ pentru anul 2010, în temeiul căreia s-a derulat contractul de arendare, încheiat între Primăria Malovăţ şi soţia sa.
Anterior adoptării acestei hotărâri, la data de 8 ianuarie 2010, Primăria Comunei Malovăţ a încheiat cu soţia lui Mănescu un contract de arendare pentru terenul în suprafaţă de 22,48 ha păşune-islaz, situat în extravilanul Comunei Malovăţ, pe o perioadă de 5 ani. Astfel, în perioada 2010 - 2012, soţia fostului consilier a încasat, de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Mehedinţi, subvenţii în valoare totală de 99.597 de lei pentru suprafaţa ce i-a fost arendată conform contractului de arendare.
Ion Vlăduţ, fost consilier local în cadrul Consiliului Local Malovăţ, a fost găsit de asemenea în conflict de interese administrativ, întrucât a participat la deliberarea şi aprobarea hotărârii de consiliu privind concesionarea/arendarea suprafeţei de păşune-izlaz comunal al Comunei Malovăţ, în condiţiile în care soţia sa încheiase anterior cu Primăria Comunei Malovăţ un contract privind concesionarea unei parcele de teren în suprafaţă totală de 19,76 ha. Astfel, în baza acestui contract, aceasta a beneficiat de subvenţii A.P.I.A., în valoarea totală de 27.693,44 lei.
Eugen Cecan, fost consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 ianuarie 2013 - 28 mai 2014, întrucât a deţinut şi funcţia de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj.
Marinică Cazacu, fost consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2008 - 2012, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de consilier judeţean, următoarele funcţii şi calităţi: prefect în cadrul Instituţiei Prefectului - Judeţul Ialomiţa (în perioada 11 martie 2009 - 13 iunie 2012), director, cu delegaţie, al Sucursalei Transport din cadrul Companiei Naţionale “Poşta Română” S.A. (începând cu data de 4 august 2010), director al Sucursalei Transport (începând cu data de 26 noiembrie 2010), director al Sucursalei Transport, cu atribuţii de coordonare a activităţii Sucursalei Poştei Române (începând cu data de 05 ianuarie 2011), director general adjunct al Companiei Naţionale “Poşta Română” S.A. (începând cu data de 15 februarie 2011), şef departament în cadrul Administraţiei Centrale -Departamentul Tehnic şi Transport - Poşta Română S.A. (începând cu data de 12 august 2011) şi director al Oficiului Judeţean de Poştă Ialomiţa din cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Ploieşti (începând cu data de 17 octombrie 2011).
În plus, Cazacu a fost în conflict de interese, întrucât, în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, Consiliul Judeţean Ialomiţa a încheiat cu S.C. Ciril C.O.M. S.R.L. (societate în cadrul căreia fiul său deţine calitatea de asociat unic şi funcţia administrator începând cu data de 17 ianuarie 2005), contracte având ca obiect delegarea gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate şi acte adiţionale la acestea.
De asemenea, în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, a participat la dezbaterea şi aprobarea hotărârii Consiliului Judeţean Ialomiţa din data de 29 august 2008 privind aprobarea atribuirii în gestiune delegată a serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, pentru perioada 01 iulie 2008 - 30 iunie 2011. Ulterior, C.J. Ialomiţa a încheiat cu S.C. Bob Trans S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia Cazacu a deţinut funcţia de director în perioada 21 februarie 2008 - 18 februarie 2009, iar soţia sa a deţinut funcţia de consilier de urgenţă în perioada 10 decembrie 2010 - 23 mai 2012) şi S.C. Ciril C.O.M. S.R.L. contracte având ca obiect delegarea gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate.
Citește pe alephnews.ro: Cacealmaua prezidențialelor: Ciolacu anunță că săptămâna viitoare „fixează data alegerilor”. PSD va face sondaje pentru Crin Antonescu, Călin Georgescu, Elena Lasconi, Nicuşor Dan și George Simion/ PNL va face sondaje pentru Ilie Bolojan
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Oraşul din România care lasă în urmă marile Capitale europene: după investiţii de 2,5 mld. de euro, a devenit oraşul unde toţi vor să trăiască
Fără precedent: O companie aeriană folosită de milioane de români dă în judecată un pasager. Reprezentanţii companiei spun că ceea ce a făcut acesta este total inacceptabil
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Imagini incendiare cu prezentatoarea TV care face o avere pe site-urile destinate adulților. S-a cuplat cu prietenul fostului iubit
PROSPORT.RO
Patronul FCSB i-a îngrozit pe locuitorii unei celebre stațiuni din România! Și-a făcut stână, dar... Câinii lui Gigi Becali le-au
CANCAN.RO
Dr. Vlad Ciurea avertizează: Care este ELECTROCASNICUL care ne distruge creierul, fără să ne dăm seama
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe