- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (28.11.2012, 15:12)
- Departamentul Social - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Aproape 700 de şoferi au rămas fără permise de conducere într-o singură zi
Aproape 700 de şoferi au rămas fără permise într-o singură zi, cei mai mulţi pentru că au mers cu viteză mai mare decât cea cu care puteau circula, au depăşit prin locuri nepermise, nu au acordat prioritate de trecere sau pentru că au condus băuţi.
Urmărește
187 afișări
Aproape 700 de şoferi au rămas fără permise de conducere într-o singură zi (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)
Peste 4.600 de poliţişti de la Rutieră au verificat marţi aproape 35.800 de autovehicule, în urma controalelor fiind depistate 136 de infracţiuni, dintre care 112 la regimul rutier, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Române.
Poliţiştii au reţinut 678 de permise de conducere, dintre care 277 pentru neacordare de prioritate pietonilor, câte 111 pentru depăşire neregulamentară sau a vitezei legale, 66 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 53 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi şase pentru defecţiuni tehnice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Bolojan: Am semnat acest protocol pentru ca România să aibă un guvern stabil într-o perioadă dificilă
-
Crin Antonescu va fi candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea va fi aprobată de fiecare partid al alianţei
-
Coreea de Nord ar putea trimite şi mai multe trupe şi drone în sprijinul Rusiei
Totodată, poliţiştii au dat peste 19.000 de amenzi, în valoare de aproape 2,9 milioane de lei, dintre care 18.000 pentru încălcarea regulilor rutiere.
Cele mai multe amenzi au fost date şoferilor care au condus cu viteză mai mare decât cea permisă (5.765) şi celor care au fost prinşi fără centura de siguranţă (2.925). Alte 2.556 de amenzi au fost date pentru traversare neregulamentară, 549 pentru defecţiuni tehnice, 275 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 201 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi 112 pentru depăşire neregulamentară.
Totodată, poliţiştii au dat 66 de amenzi pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 50 pentru lipsa asigurării RCA, 46 pentru consum de alcool, 40 pentru trecere pe culoarea roşie a semaforului, 24 pentru nerespectarea legislaţiei privind transporturile rutiere, 17 pentru nerespectarea timpilor de condus şi de odihnă, restul sancţiunilor fiind aplicate pentru alte fapte.
În timpul controalelor poliţiştii au retras 349 de certificate de înmatriculare, dintre care 165 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, 144 pentru defecţiuni tehnice şi 45 pentru lipsa asigurării.
De asemenea, în 20 cazuri a fost dispusă indisponibilizarea vehiculelor, iar în alte patru situaţii s-a luat măsura suspendării dreptului de folosire a maşinilor.
Acţiunile în trafic au avut loc în perioada 26-28 noiembrie, fiind dispuse de şeful Poliţiei Române în urma analizei evoluţiei accidentelor rutiere produse în ultima perioadă. Controalele au fost coordonate de Direcţia Rutieră şi Direcţia de Ordine Publică din Poliţia Română.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe