Argeş: Directorul unei instituţii publice de educaţie non-formală e acuzat de viol asupra unui minor

Directorul unei instituţii publice de educaţie non-formală a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Argeş, fiind acuzat de viol asupra unui minor.

Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Argeş: Directorul unei instituţii publice de educaţie non-formală e acuzat de viol asupra unui minor

Argeş: Directorul unei instituţii publice de educaţie non-formală e acuzat de viol asupra unui minor

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi viol asupra unui minor, şi au reţinut un bărbat de 42 de ani.

Cercetările au pornit, iniţial, de la o sesizare a unei tinere, privind faptul că ar fi fost agresată fizic de o femeie.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor.

„În perioada decembrie 2023 - mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Piteşti, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea şi autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituţii publice de educaţie non-formală, instituţie unde minora frecventa mai multe cursuri”, transmite IPJ Argeş.

Luni, bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Marţi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici