Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

Poliţia din Munchen a intervenit după ce mai multe focuri de armă au fost trase în centrul oraşului, în apropierea Consulatului General al Israelului, iar suspectul a fost împuşcat de forţele de ordine.

Urmărește
6316 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

Poliţia din Munchen a intervenit joi dimineaţă, după ce mai multe focuri de armă au fost trase în faţa Centrului de Documentare Nazist, din oraş, informează Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în zona Briennerstrasse şi Karolinenplatz, unde autorităţile au asigurat un perimetru de securitate şi au trimis un elicopter al poliţiei pentru a supraveghea zona.

Potrivit primelor informaţii, focurile de armă au fost trase în apropierea Consulatului General al Israelului, situat la câţiva metri de Centrul de Documentare, clădire care a fost în trecut sediul partidului nazist şi care acum serveşte ca memorial.

Poliţia din Munchen a confirmat că suspectul a fost împuşcat de forţele de ordine, dar nu se ştiu, în acest moment, detalii despre starea acestuia. Nu este clar dacă au existat alte victime în urma incidentului.

Focurile de armă au fost surprinse în mai multe imagini video distribuite ulterior pe reţelele de socializare de un jurnalist german care a încercat să filmeze scena din apartamentul său.

Incidentul are loc într-o zi cu o semnificaţie specială, marcând comemorarea atacului de la Jocurile Olimpice din 1972, când palestinienii au luat ostatici 11 atleţi israelieni, care au fost ulterior ucişi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici